Home » » lirik lagu Darso - Dina Amparan Sajadah :

lirik lagu Darso - Dina Amparan Sajadah :

Written By deni yusuf on Rabu, 03 Oktober 2012 | 04.04


"Dina Amparan Sajadah
(Darso)

Dina ... amparan sajadah
Abdi ... sujud pasrah

Diri nu lamokot ku dosa
Nyanggakeun sa daya-daya

Dina ... amparan sajadah
Abdi ... sujud pasrah

Mundut pangampura Gusti
Ya Alloh Robbul Ijati

Taya deui palumpatan
Taya deui pamuntangan
Mung Alloh Pangeran abdi
Pangeran anu sajati"


The Pop Sunda lyrics are the property and copyright of Pop Sunda lyrics respective authors, artists, labels and music studio. Pop Sunda lyrics provided for educational purposes only. And if you like Pop Sunda song lyrics, please support it by purchasing original Pop Sunda music CD / Casette.
Share this article :

0 komentar:

Poskan Komentar